Okap wyspowy 700 Aspiratorë “kapele ishulli” EFI739X

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X

Silently refresh the air with Breeze

Touch the breeze button as soon as you’ve finished cooking and the extraction level is cut to a whisper-quiet minimum and works for 60 minutes. Meaning you can enjoy your meal in peace while the air in your kitchen gets quietly refreshed.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X

Powerful engine, efficient extraction

Whatever your needs, our cooker hood efficiently clears the air by extracting cooking vapours. The powerful engine and high speeds mean that the air is always clear. It's the short cut to a pleasant kitchen.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X

Powerful cleaning silently with SilenceTech

The SilenceTech hood removes cooking vapours from your kitchen very quietly, even at maximum power. Our advanced technology means that you can focus on creating delicious dishes in a clean and peaceful environment.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X

The hood that compliments your kitchen

Our unique and modern hood has been carefully designed to complement your other cooking appliances from the range. Combining air-cleaning functionality with classic good looks, it strikes the perfect balance between form and function.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Island
 • Ngjyra: Inoks
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function, SilenceTech Range
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Island, gjërësia 90 cm
 • Numri i shpejtësive: 3 + Intensiv, Breeze function, SilenceTech Range
 • Max. extraction capacity (intensive): 740 m³/h
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 380 / 200 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 61/46 dB(A)
 • Air extraction or recirculation possible, charcoal filter included.
 • Indicator for grease filter saturation
 • Indicator for carbon filter saturation
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 4
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 3
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 740
 • Capacity, Max m³/h: 400
 • Capacity, Min m³/h: 250
Instalimi
 • Installation: Island
 • Ngjyra: Inoks
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 32.11
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x900x610
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1175
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 44.1
 • Grease filter efficiency class: D
 • Recirculation Max, m³/h: 370
 • Recirculation Min, m³/h: 195
 • Sound power intensive, dB(A): 66
 • Sound power max speed, dB(A): 54
 • Sound power min speed, dB(A): 44
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 051 231
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function, SilenceTech Range
 • Connection to hob (H2H): Yes
 • Lamp type: LED spotlight
 • Lamp nø of: 4
 • Grease filter nø of: 3
 • Charcoal filter: 1, Included
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: MCFB49
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 980 091
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 051 231
 • Bar code: 7332543670208

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - LFI514X
Okap wyspowy 600 Aspiratorë “kapele ishulli”
 • A spotlight on your food / For total cooking visibility
 • Low energy, high power
 • Cleaner air all round
 • Clean filter, clean air.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj