Përfitimet

Electrolux - Black cooker hood - LFP326FB

Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë

Gëzojuni ndriçimit të ekspertëve ndërsa gatuani. LEDlights tona përdorim shumë më pak energji sesa drita të tjera dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyeshme në kuzhinë, duke siguruar se gatuani me besim dhe shkathtësi më të madhe.

Electrolux - Black cooker hood - LFP326FB

Pakëson në mënyrë të besueshme tymrat e gatimit

Krijoni një atmosferë më të pastër për ju që të gatuani, të hani dhe ku të qetësoheni me këtë aspirator efikas të furrës. Motori i besueshëm i tij pakëson me efikasitet tymrat e gatimit në mënyrë që të mund t’i gëzoheni kohës tuaj në kuzhinë më shumë se kurrë.

Filtër standard i yndyrës për një kuzhinë të pastër

Filtri ynë i besueshëm i yndyrës do të thotë se gjithnjë mund t’i gëzoheni një hapësire gatimi të pastër. Kur kërkohet një filtër i ri, mund të lahet ose zëvendësohet lehtësisht. Kuzhina juaj do të jetë e pastër për më gjatë.

Kontroll i aspiratorit me shtypjen e një butoni

Gëzojuni kontrollit të plotë të aspiratorit me shtypjen e një butoni. Thjesht shtypni për të rritur ose pakësuar fuqinë e aspiratorit, në mënyrë që të mund të përjetoni një mjedis të pastër të gatimit.

Electrolux - Black cooker hood - LFP326FB

Instalimi më i mirë në kategori i shpejtë dhe i lehtë

Zgjidhjet PerfectFit sigurojnë zëvendësim miqësor ndaj përdoruesit të aspiratorit tuaj të tanishëm të furrës. Dhe 25% më pak hapa të montimit me opsione pa vegla, për Instalimin e shpejtë, të saktë dhe më të mirë në kategori të aspiratorit tuaj të ri të furrës tuaj.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone