Coffee Machine 900 Makinë kafeje inkaso KBC65Z

Easily adjustable coffee strengths

It’s up to you to choose how you’d like your coffee, and with our machine it’s easy. When selecting your drink, just increase or decrease the strength or quantity of your coffee. You can choose from a strong up in the morning to a mellow drink in the evening.

Electrolux - Makinë kafeje inkaso - KBC65Z

Customise the perfect cappuccino with the milk quantity function

Customise the perfect latte – or cappuccino, macchiato and flat white – with the milk quantity function. At the touch of a button, you can specify just the right amount of milk for your favourite hot drinks.

Electrolux - Makinë kafeje inkaso - KBC65Z

A real, café-style cappuccino whenever you want it

The secret to the perfect cappuccino is in the milk. Our coffee machine has a cappuccinatore which means you can enjoy the luxury of a cappuccino whenever you want it. By adding air and heat, making silky milk foam has never been easier.

Multiple coffees, effortlessly, with MultiCup

Relax in the knowledge that you can comfortably brew multiple coffees at once with the MultiCup setting. Whether you’re making after-dinner coffees or hosting a large brunch, you can serve delicious hot drinks with ease.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • ProductTitle: Coffee Machine 900
 • Ngjyra: E zezë
 • BI_DImensions: 450x560x550
 • Espresso: 2 cups, extra-mild, extra-strong, mild, normal, pre-grounded, strong
 • Water tank: Removable
 • Drawer: No
 • Lartësia totale: 455
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Ekspres kafeje për instalim inkaso
 • Dritë e hijshme që ndriçon daljen e kafes
 • Kapaciteti i bluarjes së kafes: 200 gr
 • E përshtatshme për kafe të bluar para-prakisht
 • Funksion automatik i fillimit
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.8 l
 • Dy nxehës të ndarë për kafe dhe ujë të nxehtë
 • Indicator for full used coffee drawer
 • Water refill indicator
 • Coffee beans refill indicator
Performanca
 • Total electricity loading, W: 1350
Instalimi
 • Ngjyra: E zezë
 • BI_DImensions: 450x560x550
 • Lartësia totale: 455
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 361
 • Spina e kërkuar (A): No
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 401 553
 • ProductTitle: Coffee Machine 900
 • Espresso: 2 cups, extra-mild, extra-strong, mild, normal, pre-grounded, strong
 • Water tank: Removable
 • Drawer: No
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 401 553
 • Bar code: 7332543692972

Produktet e tjera

Electrolux - Makinë kafeje inkaso - KBC65X
Coffee Machine 900 Makinë kafeje inkaso
 • Your at-home barista
 • Easily adjustable coffee strengths
 • Customise the perfect cappuccino with the milk quantity function
 • A real, café-style cappuccino whenever you want it

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj