Përfitimet

Fuqi të kafesë të rregullueshme lehtësisht

Ju takon juve të zgjidhni sesi do ta dëshironi kafenë tuaj dhe me makinerinë tonë, është e lehtë. Kur zgjidhni pijen tuaj, thjesht rrisni ose pakësoni fuqinë ose sasinë e kafesë tuaj. Mund të zgjidhni nga një pije e fortë në mëngjes te një e butë në mbrëmje.

Electrolux - Makinë kafeje inkaso - KBC85Z

Personalizoni kapuçinon e përsosur me funksionin e sasisë së qumështit

Personalizoni laten e përsosur – ose kapuçinon, makiaton ose kafenë e bardhë – me funksionin e sasisë së qumështit. Me prekjen e një butoni, mund të përcaktoni tamam sasinë e duhur të qumështit për pijet tuaja të ngrohta të preferuara.

Ibrik qumësht – qumësht i përsosur për kafenë tuaj të preferuar

Shijoni qumështin e shkumëzuar të cilësisë si në kafene në komoditetin e shtëpisë tuaj. Ibriku ynë termik i qumështit e mban qumështin në temperaturën ideale për të bërë pa sforcim llojin e shkumës që preferoni në kafenë tuaj – qoftë ajo me shumë qumëssht, late ose kapuçino.

Kafe të shumta, pa mundim, me MultiCup

Qetësohuni duke ditur se mund të bëni me rehati kafe të shumta menjëherë me cilësimin MultiCup. Pavarësisht nëse jeni duke bërë kafe pas darkës ose duke organizuar një mëngjes të vonë, mund të ofroni pije të ngrohta të shijshme me lehtësi.

Enë me avull me presion të lartë, qumësht i shkumëzuar në mënyrë perfekte

Ena jonë me avull profesional me presion të lartë e bën të lehtë ngrohjen dhe shkumëzimin e qumështit për kafenë tuaj. E përsosur çdo herë. Shijoni përfitimin e shtuar të ujit të vluar menjëherë për përgatitjen e shpejtë dhe pa mundim të çajit dhe pijeve të tjera të nxehta.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone