Përfitimet

Electrolux - Cordless Sticks - ES52HB25SH

Njё pastrues efikas pёr shtёpi mё tё pastёr higjenikisht.

Pastruesi ynё pa kordon i lehtё pёr t’u pёrdorur jep rezultate efikase, tё dukshme nё çdo sipёrfaqe. Heq pluhurin dhe grimcat e imta kudo​

Electrolux - Cordless Sticks - ES52HB25SH

Pastrim i shpejtё, i leverdisshёm me njёsinё e heqshme 2-nё-1

Pёrjetoni njё pastues tё rehatshёm, tё pёrshtatshёm me njё dizajn tё shkёlqyeshёm ergonomik. Njёsia e dorёs hiqet lehtёsisht nga tubi pёr pastrim tё shpejtё tё zonave ose vendeve qё janё tё vёshtirё pёr t’u arritur

Electrolux - Cordless Sticks - ES52HB25SH

Deri nё 55 minuta tё kohёs sё punёs** pёr pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm

Pastroni tё gjithё shtёpinё me njё karikim. Pёrjetoni deri nё 55 minuta tё kohёs sё punёs* me njё bateri tё plotё dhe kёnaquni me pastrim tё vazhdueshёm, tё leverdisshёm çdo herё.

*Testet e brendshme nё njёsinё qё mbahet me dorё nё regjimin e shpejtёsisё minimale sipas IEC 62885-4 ku nё tub ndizet regjimi i shpejtёsisё minimale. Njёsia qё mbahet me dorё hiqet dhe matja bёhet nё njёsinё qё mbahet me dorё.​

Electrolux - Cordless Sticks - ES52HB25SH

Ruan ajёr mё tё pastёr dhe shtёpi mё tё shёndetshme ndёrsa pastroni.

Heq deri nё 99% tё grimcave tё mikro-pluhrit* pёr ajёr mё tё pastёr dhe shtёpi mё tё shёndetshme ndёrsa pastroni.

*Heq deri nё 99% tё grimcave tё mikro-pluhurit tё madhёsive 0,3-10 µm bazuar nё teste tё brendshme sipas EN60312-1:2017.​​

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone