EP71UB14DB

Electrolux 700 fshesë e hollë me korrent pa çantë Blue 50mins

Pastruesi Ultimate 700 Cordless është modeli ynë më i lehtë me vetëm 2,2 kg* dhe aq i fuqishëm për të trajtuar me lehtësi të gjitha sipërfaqet e shtëpisë tuaj. Është gjithashtu një zgjedhje më e vetëdijshme me 60% të plastikës së përdorur tё ricikluar.
*Pesha gjithsej e matur në një pastrues të montuar plotësisht me grykën me shumë sipërfaqe PowerPro.

Kurseni energji me modalitetin Auto duke ofruar rendiment të paarritshëm

Kjo fshesë me bateri Electrolux është një nga fshesat tona më efikase që kursen deri në 47% energji* ndërsa zgjat kohën e funksionimit me modalitetin Auto. Fshesa, koka kryesore dhe platforma e karikimit përbëhen prej deri në 60% plastike të ricikluar nga e gjithë plastika e përdorur.** Linja e fshesave me bateri Electrolux EcoLine zgjidhet bazuar në veçorinë e modalitetit Auto që mund t'i ndihmojë konsumatorët të kursejnë energji gjatë përdorimit.

* Bazuar në llogaritjet e brendshme që krahasojnë konsumin e energjisë dhe kohën e funksionimit kur përdorni modalitetin Max ose Turbo ose me modalitetin Auto kur pastroni në qilim. ** Nuk përfshihen aksesorë shtesë.
Mësoni më shumë
Koha e punes40
Zhurma dB(A)80
Peshë (kg)2.2
MagazinimitMur
Gama Green
Gama Green
Grykë me LED
Grykë me LED
Regjimi AUTO
Regjimi AUTO
Fuqia e thithjes
Fuqia e thithjes
Lloji i dyshemesë
Lloji i dyshemesë
Electrolux - Cordless Sticks - EP71UB14DB
Dizajn i lehtë duke pasur parasysh rendimentin

Pastruesi ynë i lehtë (vetëm 2,2 kg*) dhe i fuqishëm pa kabllo e bën punën tuaj shumë më të lehtë. Me një dizajn ergonomik dhe kompakt, mund të manovroni dhe pastroni nga dyshemeja në tavan.

*Pesha gjithsej e matur në një pastrues të montuar plotësisht me grykën me shumë sipërfaqe PowerPro.
Electrolux - Cordless Sticks - EP71UB14DB
Rendimenti më i mirë i pastrimit** në kategorinë e tij***

Gёzojuni fuqisë sё fortë të thithjes dhe një motor me shpejtësi të lartë që lё dysheme pa pluhur shpejt dhe me lehtësi.‭

**Bazuar nё analiza të jashtme sipas IEC 62885-4 lidhur me IEC 62885-2, 2021, me njё rezultat mesatar tё llogaritur për pastrimin e dyshemesë në përputhje me 5.2, 5.3 (të dyja drejtimet), 5.4 dhe 5,5 (të dyja drejtimet). ***Në krahasim me tre shitësit kryesorë në 17 vende europiane, çmimi shkon nga 300 në 379 euro (Gfk 2021)
Electrolux - Cordless Sticks - EP71UB14DB
Jetëgjatësi e gjatë e baterisë, madhësi kompakte

Dizajn ergonomik, kompakt dhe rendiment i fuqishёm. Bateria jonë e projektuar rishtazi siguron një kohë funksionimi edhe më të gjatë për më shumë pastrim – deri në 50 minuta me një karikim të vetëm.**** ​

****Analiza tё brendshme nё njёsinё qё mbahet me dorё nё regjimin e shpejtёsisё minimale sipas IEC 62885-4 ku tubi ёshtё aktivizuar nё regjimin e shpejtёsisё minimale. Njёsia qё mbahet me dorё hiqet dhe matja bёhet nё njёsinё qё mbahet me dorё.
Electrolux - Cordless Sticks - EP71UB14DB
Pastroni më gjatë me baterinë kompakte dhe të fuqishme.

Hiqni më shumë pluhur, mbeturina dhe grimca të imta sa herë që pastroni. Motori ynë i fuqishëm dhe afatgjatë jep rezultate të jashtëzakonshme në çdo sipërfaqe.

Electrolux - Cordless Sticks - EP71UB14DB
Rregullon automatikisht fuqinë për rezultate optimale

Regjimi automatik rregullon automatikisht fuqinë e thithjes në varësi të llojeve të sipërfaqeve, duke optimizuar përdorimin e energjisë. Shijoni një tranzicion të qetë nga pllaka, në dysheme druri dhe qilima.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje