Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - ZE165

Super slim design

The super slim design and low height enables you to easily reach in difficult areas and under furniture.

Electrolux - Air Purifier - ZE165

For all vacuum cleaners with 32 or 35 mm tube connection. Nozzle x 1 32/ 35mm Adapter x1

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 381
  • EAN: 7319599030903
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 168 381
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 381
  • EAN: 7319599030903

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design
  • Improved closing system – durable and hygienic

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj