Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - E201S

60% more suction power

The resistant synthetic material of s-bag® Classic Long Performance ensures optimum air flow and gives your vacuum cleaner constant suction power as the dust bag fills up.

Electrolux - Air Purifier - E201S

3 Layer Design

Different materials to achieve optimum balance between performance and filtration, allowing the bag to have continuous high performance over time without clogging and high filtration efficiency.

Electrolux - Air Purifier - E201S

Powerflow™ Design

Patented 3D folding ensures optimal unfolding: keeps the suction power high and prevents clogging

Electrolux - Air Purifier - E201S

Improved closing system – durable and hygienic

The closing system has been re-designed, and made more rigid by using stronger material and a new sealing technology. This to ensure the s-bag® closes every time and doesn’t break or leak. This vacuum bag is easy to fit in the cleaner, and hygienic as the bag automatically seals when removed, preventing any spillage and making bag changes quick and clean.

Electrolux - Air Purifier - E201S

TÜV certified

The TÜV Rheinland Group has independently tested and awarded certification of performance of the s-bag® Classic Long Performance. You can find more information on www.tuv.com.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 458
  • EAN: 7319599031443
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 168 458
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 168 458
  • EAN: 7319599031443

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj