Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

99,5% i Filtrimit HEPA

Mjeti i filtrimit unik i grimcave të imta, i përfshirë paraprakisht siguron një pengesë mjaft të efektshme ndaj irrituesve mikroskopikë, alergjenëve dhe grimcave të pluhrit, duke kapur deri në 99,5% të grimcave aq të vogla sa 0,3 mikronë*. *Analizuar në përputhje me NIOSH TEB-APR-STP-0059 (2 019) në grimca NaCI aq të vogla sa 0,3 mikronë.

*Analizuar në përputhje me NIOSH TEB-APR-STP-0059 (2019) në grimca NaCI aq të vogla sa 0,3 mikronë.

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

Mbrojtje e efektshme kundër baktereve*

Një shtesë speciale kundër baktereve eleminon deri në 99,99% të baktereve të kapura për të ndihmuar në parandalimin e rritjes së mëtejshme brenda filtrit.

*Analizuar ndaj eskerikia koli, stafylokok aureus, klebsiela pneumoniae dhe serratia markeskens ndaj GB 21551.2-2010 standardet e Shtojcës B më 2021.

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

Mbrojtje proaktive ndaj viruseve*

BREEZE paraqet një kombinim unik të materialeve që

caktivizojnë deri në 99% të viruseve ajrore të kapura* si H1N1. *Analizuar për virusin Gripi AA/PR8/34 H1N1 bazuar në analizën e jashtme më 2021 sipas ISO 18184: 2019 (E).

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

Largoni erërat e padëshirueshme

Shtresa prej karboni aktiv e krijuar posatçërisht siguron heqjen e përbërësve të avullueshëm organikë dhe të gazit të pakëndshëm që krijojnë erëra lidhur me kafshë shtëpiake, plehra, gatim, duhan, etj., duke përmirësuar cilësinë e ajrit në shtëpinë tuaj.

Electrolux - Air Purifier - EFFBRZ2

Ndihmon në heqjen e gazeve të shtëpisë

Shtresa prej karboni aktiv mjaft poroze ndihmon të heqë gazet e shtëpisë që mund të jenë të dëmshëm për ajër më të pastër.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë
woman on couch with mobile phone