Përfitimet

Electrolux - Air Purifier - E6VS1-6AG

Keeping it tight with a double seal

Create the ideal vacuum sealed bag with the new pre-settings for moist or dry food adjust the sealing time to create a double seal. Keeping your bag tight and the food protected.

Electrolux - Air Purifier - E6VS1-6AG

Reducing food water loss by up to 40%

Preserve the taste and tenderness of your food even better with the perfect vacuum sealed bag. Reduce food water loss by up to 40%* which will result in better taste and structure for sous-vide cooking.

*Internal test report for sous-vide cooking. Result can vary between food and temperature.

Electrolux - Air Purifier - E6VS1-6AG

Smart design for everyday life

Integrated handle feature for a smooth operation and easy access to the bags. Everything you need comes already with the machine: roll storage and cutter will advance your bag preparation, so your food is ready in no time.

Electrolux - Air Purifier - E6VS1-6AG

Continously great performance without overheating

No breaks in between long packs needed – the Explore Vacuum Sealer is capable for ongoing packs for up to 100 cycles without overheating or performance loss issues.*

*Internal test report. When used with dry food / dry function.

Electrolux - Air Purifier - E6VS1-6AG

Enhanced functionalities

Extend the usage of the Explore Vacuum Sealer with the included accessory hose and vacuum now also food containers.*

Not included in the box. Food containers can be bought separately.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 300
  • EAN: 7319599037759
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Të tjera
  • Numri i produktit (PNC) : 900 923 300
  • Kodi i numrit të produktit (PNC): 900 923 300
  • EAN: 7319599037759

Produktet e tjera

Electrolux - Air Purifier - E201S
Air Purifier
  • Classic Long Performance Dust Bag
  • 60% more suction power
  • 3 Layer Design
  • Powerflow™ Design
  • Improved closing system – durable and hygienic

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj