Qoftë kur zieni, skuqni apo eksploroni ide krejtësisht të reja, pianura SensePro® ju jep juve vetëbesim. Zbuloni pianurën e parë në botë me sensor ushqimi pa valë dhe pa bateri.

Zbuloni potencialin tuaj në kuzhinë

Një sensor ushqimi me valë mat temperaturën e brendshme dhe ia komunikon këtë pianurës në mënyrë që të zieni, skuqni dhe piqni me vetëbesim.

Kur piqni një biftek në tigan, zgjidhni nëse doni të gatuhet mirë, mesatarisht ose pak. Për rezultate të përkryera, në çdo kohë.

Frying pan on stove
Salmon in pan

Asistencë precize, nuk është nevoja të hamendësoni më

Ju prezantojmë shefin e ri të kuzhinës për sous-vide, pianurën SensePro® me teknologjinë sous-vide. Eksploroni mënyra të reja gatimi me sous-vide dhe shijoni rezultate me cilësi restoranti.

Ju prezantojmë shefin e ri të kuzhinës për sous-vide

Së bashku me sensorin e ushqimit me valë, pianura SensePro® ju lejon të gatuani cook sous-vide me precizion absolut. Duke zgjedhur temperaturën saktësisht për shkallën e saktë.

Gatimi sous-vide ofron më shumë kontroll në kohëzgjatjet tuaja në kuzhinë, dhe ndërkohë që i ruan të gjitha shijet dhe lëndët ushqyese, ju jep kohë që të përgatisni pjesën tjetër të ushqimit si të ishit në restorant.

Close-up pot

Rezultatet profesioniste kërkojnë mjete profesioniste.

Pianura SensePro®

Gama jonë e pianurave SENSE përfshin veçori inteligjente për asistencë precize gjatë procesit të gatimit dhe nuk do të jetë më nevoja të hamendësoni. Krijoni ushqime të shijshme në çdo moment.

Eksploroni pianurat tona me induksion SENSE