EW6F449PWE

Electrolux PerfectCare 600 Lavatriçe 9 and 1400

Makina larëse jonë e shkëlqyeshme PerfectCare 600 me Sistemin SensiCare rregullon gjatësinë e programit ndaj madhësisë së ngarkesës, duke përdorur më pak energji e ujë dhe duke parandaluar që çdo artikull të lahet për një kohë të gjatë. Duke mundësuar cikleve më ekonomike edhe për ngarkesat tuaja më të vogla.
EcoFLKE209.0
EnergyClassE20A
WoolmarkWoolmark Blue + Certified Ariel/Lenor
Drum patternGentle Care
Nordic_WM_AutoDoseNo
NoisedBAE2076
Program listEco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Rapid 20 Min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy Vapour, Duvet, Të mëndafshtat, Të leshtat, Sportive, Outdoor, Denim
Design levelTC4
Electrolux -  - EW6F449PWE
Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.
Electrolux -  - EW6F449PWE
Pastrim efikas në larje të shpejta dhe të ftohta me sirtarin UniversalDose*

Sirtari unik UniversalDose përdor rrjedhje uji të përshtatura për të zbutur dhe shpuar kapsulat PODS®, duke i aktivizuar ato 60% më shpejt në krahasim me përdorimin në kazan. Duke i dhënë fuqi shtesë heqjes së njollave në larjet e ftohta dhe të shpejta 1-orëshe, duke u kujdesur për rrobat tuaja dhe planetin.*

*Analiza e brendshme duke përdorur një program një-orësh për pambuk 30°C, krahasuar PODS® në sirtarin UniversalDose kundrejt PODS® në kazan.
Electrolux -  - EW6F449PWE
Preket çdo fibër, çdo artikull më i butë

Opsioni ynë SoftPlus njom paraprakisht dhe shpërndan veshjet në mënyrë të barabartë. Duke siguruar se çdo fibër arrihet dhe se çdo artikull në ngarkesë ndjehet i butë dhe ka erë të freskët më gjatë.

Electrolux -  - EW6F449PWE
Heq më shumë se 99,99% të baktereve dhe viruseve* nga rrobat

Programi Avulli kundër alergjisë është certifikuar nga Swisstest se heq më shumë se 99,99% të baktereve dhe viruseve* nga veshjet. Duke kombinuar një larje 60°C dhe avull, rrobat bëhen më higjienike dhe të pastra me pakësim të alergjenëve.

* Analizuar për Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa dhe MS2 Bacteriophage në analizën e jashtme të kryer nga Swisstest Testmaterialien AG më 2021 (Raporti i analizës nr. 202120117)
Electrolux -  - EW6F449PWE
Më pak energji, më shumë kohë

Eco TimeManager ju lejon të rregulloni kohëzgjatjen e ciklit të larjes ndaj kohës që keni në dispozicion. Duke ju kursyer si kohë ashtu edhe energji pa absolutisht asnjë kompromis për larjen e plotë që marrin rrobat tuaja.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje