• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 8
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 553
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 8
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -20%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 156,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,30
Specifikimi
 • Makinë larëse për instalim plotësisht të integruar në kuzhinë
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1400 rpm
 • *20% më efikas ndaj energjisë krahasuar me limitin e energjisë së klasës së efiçensës së energjisë A+++ (EEI 46) duke ndjekur legjislacionin e BE 1061/2010
 • Kapaciteti i larjes: 8 kg
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Anti Allergy, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Duvet, Rapid 14min, Sportive, Outdoor, Denim, Wool\Silk
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
 • Pajisje kundra rrjedhjes së ujit me sensor kontrolli për ujin Aqua Control
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 8
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1400
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 295
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 235
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 235
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 46
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 68
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 52
 • Drum volume: 52
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Antiflood double wall
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 145
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 819x596x540
 • Depth max, mm: 553
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -20%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 156,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,30
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 10999
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2000
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 580 009
 • Product Type: Front loaded WM
 • Connectivity: No
 • Nordic_WM_AutoDose: No
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: Yes
 • Display type: Medium Led High
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 580 009
 • Bar code: 7332543635771

Front loaded WM PerfectCare 700 Lavatriçe inkaso EW7F348SI

Electrolux - Lavatriçe inkaso - EW7F348SI

Smoother results with SteamCare

Our SteamCare System ends each wash with steam to reduce wrinkles by a third. Achieving a smooth finish without the heat of regular ironing.

Electrolux - Lavatriçe inkaso - EW7F348SI

Your everyday items, protected with SensiCare

Sensors automatically adjust the cycle settings to the size of the load within the first minute to reduce the time, energy and water used. This means even the smallest load will not be washed for too long, ensuring items retain their look and feel. Less wear and tear, guaranteed.

Electrolux - Lavatriçe inkaso - EW7F348SI

Every item more comfortable with SoftPlus

Our SoftPlus Option pre-soaks and distributes clothing evenly. Ensuring every fibre is reached and that every item in the load feels soft and smells fresh for longer.

Electrolux - Lavatriçe inkaso - EW7F348SI

Adjust the cycle to suit your schedule with TimeManager®

Make certain the laundry will fit into your schedule. With TimeManager®, you can adjust the cycle and your laundry will be ready exactly when you say so.

Electrolux - Lavatriçe inkaso - EW7F348SI

Enjoy a peaceful home with our quiet washing machine.

Washing machines from Electrolux are designed to perform quietly. This means that you can run a cycle while maintaining a calm and comfortable environment.

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj