Fabric Care Refine Garment Steamer E6HS1-2EG

Electrolux - Garment Steamer - E6HS1-2EG

No ironing board needed.

The Refine 600 Handheld Garment Steamer allows you to steam clothes directly on the hanger. Heating up in just 20 seconds, it provides a constant flow of steam with enough power to freshen and de-wrinkle any outfit.

Electrolux - Garment Steamer - E6HS1-2EG

Now that`s fresh.

No time to wash your favorite outfit? The Refine 600 Handheld Garment Steamer not only smoothens your garments but freshens them up too. Steam penetrates through fabric fibers and removes up to 99,9%* of bacteria.

Electrolux - Garment Steamer - E6HS1-2EG

Detachable water tank.

To make life as easy as possible, the Refine 600 Handheld Garment Steamer has a detachable water tank. Which means you simply remove it, go to your nearest tap to fill up with water, then pop it back on again.

Electrolux - Garment Steamer - E6HS1-2EG

No surface too far.

Is your power outlet too far away or you need to reach high surfaces like curtains? With a cord length of 3 meters long, the Refine 600 Handheld Garment Steamer means there’s no such thing as a hard to reach surface.

Electrolux - Garment Steamer - E6HS1-2EG

Brush and glove accessories.

Every Refine 600 Handheld Garment Steamer comes with a specially designed brush that allows the steam to penetrate thicker fabrics like denim. Plus, a protective glove to shield your hand against the hot steam.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Ngjyra: Executive Grey
 • Sole plate coating: N/A
 • Steam rate: 0-20
 • Water tank: 0.1
 • Anti-calc: None
 • Pilot lamp: No
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 3
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Performanca
 • Fuqia W: 1200
Instalimi
 • Ngjyra: Executive Grey
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.8
 • Lartësia totale: 320
 • Gjerësia mm: 125
 • Thellësi mm: 190
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 624
 • Sole plate coating: N/A
 • Steam rate: 0-20
 • Water tank: 0.1
 • Anti-calc: None
 • Pilot lamp: No
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 3
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 624
 • Bar code: 7332543759415

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.