Suszarka PerfectCare 600 Tharëse e kondensuar EW6C527P

Electrolux - Tharëse e kondensuar - EW6C527P

Less time, more care

Our SensiCare System adjusts the drying time to the moisture levels in each load. Saving time and energy without compromising on care.

Electrolux - Tharëse e kondensuar - EW6C527P

Your style, your schedule

Our Delay Start helps you adjust the start of the drying cycle to suit your schedule. Simply enter the time you would like drying to automatically start and leave the machine to do the rest.

Set the angle of your door to suit

The door on the Electrolux tumble dryer can be cleverly adjusted during installation to open at four different positions. Meaning the best possible fit with your other appliances, whether they are stacked on top of each other or adjacent to one another.

Delicates, now dried gently

With our Delicate Option even delicates can be entrusted to the drum. The programme reduces the temperature in the chosen cycle to provide gentle care during drying.

Electrolux - Tharëse e kondensuar - EW6C527P

Your style, dried effortlessly

The extra-large door ensures everything can be accommodated with ease, even oversized or heavy garments.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 7.0
 • Drying technology: Condense
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): B
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 504
Specifikimi
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë: 7.0 kg
 • Tharësja me kondensim: lagështira kondensohet në një rezervuar uji, nuk kërkohet ventilim i jashtëm: Tharësja me kondensim nuk kërkon asgjë më shumë sesa një prizë. Tharësja ka një sistem të mbyllur qarkullimi të ajrit. Ajri i lagësht ftohet për të lëshuar ujë të kondensuar. Ky grumbullohet në rezervuarin e ujit të kondensuar ose pompohet jashtë.
 • Tharëse me sensorë: tharësja e percepton kur rrobat janë tharë në një nivel të caktuar: Pjesët elektronike në këtë tharëse masin lagështirën në rroba dhe përfundojnë tharjen kur lagështira e mbetur është në të njëjtën linjë me atë të kërkuar.
 • Programe tharjeje me kohë shtesë të kontrolluar
 • Programet e të pambuktave: E thatë për dollap, Super e thatë, E thatë per hekurosje
 • Programet e sintetikeve: E thatë për dollap, Super e thatë
 • Veprim i ndërsjellë i kazanit i shtendos rrobat duke parandaluar rrudhosjen dhe ngatërrimin e tyre me njëra tjetrën.
 • Lloji i ekranit: LCD me prekje
 • Opsioni i vonesës në nisje
 • Tregon statusin e tharjes për: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, Tharja
 • Indikacione për: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Pozicioni dhe kapaciteti i rezervuarit të kondensimit: Paneli majtas, 4.66 l
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti i ngarkesës së plotë kg: 7.0
 • Drying technology: Condense
 • Sound Power level, db(A) re 1 pW: 66
Instalimi
 • Ngjyra: E bardhë
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 36.96
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x596x570
 • Depth max, mm: 594
 • Spina e kërkuar (A): 10
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): B
 • Annual energy consumption, kWh [E-label]: 504
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2250
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 916 098 367
 • Product Class: Tharëse me kondensim
 • Drum material: Zinc
 • Panel languages: English, Symbols
 • Tank position: Paneli majtas
 • Tank capacity: 4.66
 • Interior light: None
 • Cotton programmes: E thatë për dollap, Super e thatë, E thatë per hekurosje
 • Synthetics programmes: E thatë për dollap, Super e thatë
 • Display type: LCD me prekje
 • Indicator drying status: Anti-rrudhë/Fundi, Ftohja, Tharja
 • Indicators other: Kondensator, Filtri, Rezervuari
 • Akesorët e përfshirë: Asnjë
 • Aksesorët opsionalë: Tuba direkte e shkarkimit, Set raftesh
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.45
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 916 098 367
 • Bar code: 7332543595945

Produktet e tjera

Electrolux - Tharëse e kondensuar - EW6C428W SensiCare
Suszarka PerfectCare 600 Tharëse e kondensuar
 • Your everyday, dried with care
 • Less time, more care
 • Your style, your schedule
 • Set the angle of your door to suit

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj