Steam Fragrance - sample Steam Fragrance E6WMSMPL

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 63x36x36
 • Thellësi mm: 36
 • Gjerësia mm: 36
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.01
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 826
 • EAN: 7332543590490
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 36
 • Gjerësia mm: 36
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.01
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 826
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 63x36x36
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 826
 • EAN: 7332543590490

Produktet e tjera

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR010
Steam Fragrance Steam Fragrance
 • Your clothes, refreshed and ready to wear – in just fifteen minutes
 • Freshness with fragrance
 • Longer-lasting clothes with fewer cycles
 • A single step to fresh style

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj