Steam Fragrance Steam Fragrance E6WMFR010

Freshness with fragrance

Our carefully chosen fragrance is a combination of refreshing citrus notes and soft floral tones, leaving your clothes smelling fresh and feeling clean.

Longer-lasting clothes with fewer cycles

Your clothes will look and feel new for longer by refreshing them with steam instead of running full wash cycles. You can also safely use FreshScent System wash programmes for delicate fabrics such as cashmere.

A single step to fresh style

Give your clothes a whoosh of that 'just-washed' feeling. Simply empty the single-dose bottle into the softener compartment and start the FreshScent programme.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 65x138x56
 • Thellësi mm: 56
 • Gjerësia mm: 138
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 808
 • EAN: 7332543582884
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 56
 • Gjerësia mm: 138
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.2
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 808
 • Product Installation: Built_In
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 65x138x56
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 808
 • EAN: 7332543582884

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj