Robot kuchennny UltraMix Pro Kitchen Machine EKM9000

Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000

Powerful, durable yet easy to use

A great kitchen machine is powerful, durable yet easy to use. To raise and lower the bowl, simply use the patented bowl lift system, by lifting or lowering the bowl guard. The bowl guard is made in BPA-free plastic and is easy to clean in the dishwasher. Its large corners enable you to continue pouring down ingredients into the bowl, with the guard still attached.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000

Cook in peace and quiet

One might think that a powerful kitchen machine would be loud when it’s blending. However, Electrolux kitchen machine only reaches the low noise level of 72 dB. So despite having a powerful motor of 1200 W and a range of twelve speeds - you can still surprise someone with freshly baked bread in the morning.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000

Blend in design

Each kitchen machine naturally has its place in the kitchen. Most often out on the kitchen counter and not stored away in a cupboard. Therefore, the design plays an important role. Electrolux kitchen machine EKM9000 has a full metal body with silver accents and a bowl guard in BPA-free plastic. But looks are not everything. All functions are also intuitively designed and provide a seamless feel.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 438
 • Gjerësia mm: 280
 • Thellësi mm: 388
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Asnjë
 • Mini Chopper: N.A.
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • 1200 W: Mixer has a high torque motor for excellent dough performance.
 • 12 speeds: Twelve speed settings give you better control of your food preparation.
 • 5.5L large bowl: Extra large bowl with two hands for maximum convenience. It is also dishwasher safe.
 • Patented bowl lift system: To lift and lower the bowl, use the bowl guard as your lever.
 • Safe bowl guard: Bowl guard in BPA free plastic works as a lift system and to protect from splattering when you are preparing food. It is also dishwasher safe.
 • Tools in stainless steel: Professional tools are included: dough hook, beater and whisk - all are dishwasher safe.
 • Ultra silent: Low noise level of only 72 dB.
 • Connection for additional accessories: All accessories fitting Electrolux Assistent kitchen machine are compatible with Ultramix Professional.
Performanca
 • Fuqia W: 1200
Instalimi
 • Lartësia totale: 438
 • Gjerësia mm: 280
 • Thellësi mm: 388
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E argjendtë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 002 457
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Asnjë
 • Mini Chopper: N.A.
 • Settings: 12
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 002 457
 • Bar code: 7332543357444

Produktet e tjera

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions
 • Complete visibility during the whole process
 • Precise control with 10 speed settings
Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700
Robot kuchennny Love your day collection Kitchen Machine
 • A single assistant for a variety of delicious dishes
 • Stainless steel 4L bowl
 • 2-in-1 versatile machine with included blender
 • Salad maker accessory
Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • SoftEdgeBeater™ silicon spatula
 • PerfectRiseLid™ for great results
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj