Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine EKM5540

Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540

SoftEdgeBeater™ silicon spatula

The SoftEdgeBeater™ with integrated silicon spatula ensures optimal mixing with no ingredients left behind for a smooth process with less interruptions.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540

PerfectRiseLid™ for great results

The PerfectRiseLid™ ensures the right humidity for the dough to rise and bake to delicious texture.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540

2,9L and 4,8L bowls for all occasions

Prepare recipes in small or large quantities with the generous 4,8L and 2,9L capacity of the 2 bowls.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540

Versatile accessories

SoftEdgeBeater™, PerfectRiseLid™, balloon whisk, beater, dough hook, protective lid and 2 bowls included.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540

LED light for complete visibility

Integrated LED light for complete visibility over the dough-making preparation process.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 370
 • Thellësi mm: 210
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.25
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Po me LED
 • Mini Chopper: N.A.
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • 10 speed settings put you in control: With a variable 10-step control, the Assistent lets you adjust the speed of mixing and gives you all the options needed to control any task with ease.
 • Accessories hub gives you all the options: The accessories hub opens up opportunities to extend the versatility of the Assistent by plugging in a salad processor, meat mincer or a pasta maker.
 • Prepare food easily with the illuminated knob : The illuminated knob makes it easy to control the Assistent in any light, so you can focus on preparing memorable meals for friends and family.
 • Whisk: The whisk quickly whips up a fluffy meringue or cream.
 • Flat beater: The paddle blends together all your ingredients to a smooth batter.
 • 1200 W: Mixer has a high torque motor for excellent dough performance.
Performanca
 • Fuqia W: 1200
Instalimi
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 370
 • Thellësi mm: 210
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: Mineral Charcoal
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 318
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.25
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Po me LED
 • Mini Chopper: N.A.
 • Settings: 10
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 318
 • Bar code: 7332543597420

Produktet e tjera

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions
 • Complete visibility during the whole process
 • Precise control with 10 speed settings
Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700
Robot kuchennny Love your day collection Kitchen Machine
 • A single assistant for a variety of delicious dishes
 • Stainless steel 4L bowl
 • 2-in-1 versatile machine with included blender
 • Salad maker accessory
Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000
Robot kuchennny UltraMix Pro Kitchen Machine
 • Outstanding dough performance
 • Powerful, durable yet easy to use
 • Cook in peace and quiet
 • Blend in design

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj