Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine EKM4000

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000

2,9L and 4,8L bowls for all occasions

Prepare recipes in small or large quantities with the generous 4,8L and 2,9L capacity of the 2 bowls.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000

Complete visibility during the whole process

Integrated LED light in order not to miss any visibility over the dough-making preparation process.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000

Precise control with 10 speed settings

10 speeds for perfect results from kneeding dough to whipping cream.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000

Versatile accessories

Balloon whisk, beater, dough hook, protective lid and 2 bowls included.

Electrolux - Kitchen Machine - EKM4000

Potent motor for quick and easy baking

Powerful 1000W motor to easily handle bread dough preparation.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 370
 • Thellësi mm: 210
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Asnjë
 • Mini Chopper: N.A.
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • 10 speed settings put you in control: With a variable 10-step control, the Assistent lets you adjust the speed of mixing and gives you all the options needed to control any task with ease.
 • Accessories hub gives you all the options: The accessories hub opens up opportunities to extend the versatility of the Assistent by plugging in a salad processor, meat mincer or a pasta maker.
 • Prepare food easily with the illuminated knob : The illuminated knob makes it easy to control the Assistent in any light, so you can focus on preparing memorable meals for friends and family.
 • Shine a light on your cooking: Every Assistent comes with an integrated LED light that illuminates the bowl, so you can lighten up your cooking and see exactly what you’re doing.
 • Whisk: The whisk quickly whips up a fluffy meringue or cream.
 • Flat beater: The paddle blends together all your ingredients to a smooth batter.
Performanca
 • Fuqia W: 1000
Instalimi
 • Lartësia totale: 360
 • Gjerësia mm: 370
 • Thellësi mm: 210
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E kuqe shalqiri
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 070
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: No
 • Butoni i pulsit: Asnjë
 • Mini Chopper: N.A.
 • Settings: 10
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 070
 • Bar code: 7332543280803

Produktet e tjera

Electrolux - Kitchen Machine - EKM3700
Robot kuchennny Love your day collection Kitchen Machine
 • A single assistant for a variety of delicious dishes
 • Stainless steel 4L bowl
 • 2-in-1 versatile machine with included blender
 • Salad maker accessory
Electrolux - Kitchen Machine - EKM9000
Robot kuchennny UltraMix Pro Kitchen Machine
 • Outstanding dough performance
 • Powerful, durable yet easy to use
 • Cook in peace and quiet
 • Blend in design
Electrolux - Kitchen Machine - EKM5540
Robot kuchennny Assistent Kitchen Machine
 • The secret to delicious baking, every day.
 • SoftEdgeBeater™ silicon spatula
 • PerfectRiseLid™ for great results
 • 2,9L and 4,8L bowls for all occasions

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj