Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker EKF3330

Anti-drip valve.

Pause and pour while brewing thanks to Anti Drip Valve.

Auto-off function.

Automatic shut off after 40 minutes.

12-cup glass jug.

Extra large 12-cup glass jug.

Non-stick warming plate.

Non-stick warming plate.

Water level indicator.

External water level window.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Water container capacity: 1.65
 • Fuqia W: 1100
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Ngjyra: E bardhë akulli
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Clearly visible, the two large water level indicators allow to check easily the amount of water when filling in the kettle.
Performanca
 • Fuqia W: 1100
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Ngjyra: E bardhë akulli
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 236
 • Water container capacity: 1.65
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 236
 • EAN: 7332543556908

Produktet e tjera

Electrolux - Coffee Maker - EEA111
Ekspres do kawy EasyPresso Coffee Maker
 • Enjoy original espresso taste, prepared quickly and easily.
 • Removable water tank
 • Integrated milk frother
 • Auto-off function
Electrolux - Coffee Maker - EKF3300
Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Easy clean
 • 12 cups in one go

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj