Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker EKF3300

Anti-drip valve.

Pause and pour while brewing thanks to Anti Drip Valve.

Electrolux - Coffee Maker - EKF3300

Easy clean

The Anti Drip Vavle, allows you to take away the coffee carafe while brewing, without the unwanted dripping on the hot plate. That makes for effortless cleaning, and prevents the smell of burnt coffee as well.

Electrolux - Coffee Maker - EKF3300

12 cups in one go

Serve all your guests at once. The extra large glass carafe helps brew up to 12 cups of coffee for all your guests in one go.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Water container capacity: 1.65
 • Fuqia W: 1100
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Ngjyra: E zezë
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Çelësi On/Off me dritë model të integruar: Drita model ju lejon të shihni nëse ibriku i ujit është ndezur, për një siguri më të mirë.
 • Clearly visible, the two large water level indicators allow to check easily the amount of water when filling in the kettle.
Performanca
 • Fuqia W: 1100
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: I/e argjendtë
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 285
 • Water container capacity: 1.65
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Po
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 285
 • EAN: 7332543438617

Produktet e tjera

Electrolux - Coffee Maker - EEA111
Ekspres do kawy EasyPresso Coffee Maker
 • Enjoy original espresso taste, prepared quickly and easily.
 • Removable water tank
 • Integrated milk frother
 • Auto-off function
Electrolux - Coffee Maker - EKF3330
Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Auto-off function.
 • 12-cup glass jug.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj