Ekspres do kawy EasyPresso Coffee Maker EEA111

Electrolux - Coffee Maker - EEA111

Removable water tank

Removable 1.25L water tank and drip tray for an easy handling and cleaning of your machine.

Electrolux - Coffee Maker - EEA111

Integrated milk frother

Prepare delicious cappuccinos, latte macchiatos and much more with the integrated steam nozzle for milk frothing.

Electrolux - Coffee Maker - EEA111

Auto-off function

The safe auto-off function will turn the machine off after 30 minutes of your coffee being ready.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Water container capacity: 1.25
 • Fuqia W: 1250
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Ngjyra e spikatur: Silver metal
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Me garazhin e fishës
 • Ngjyra: Jamball
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Clearly visible, the two large water level indicators allow to check easily the amount of water when filling in the kettle.
Performanca
 • Fuqia W: 1250
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Silver metal
 • Ngjyra: Jamball
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 002 188
 • Water container capacity: 1.25
 • Ndërtimi i trupit: Plastikë
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Ruajtja e kabullit: Me garazhin e fishës
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 002 188
 • EAN: 7332543301461

Produktet e tjera

Electrolux - Coffee Maker - EKF3300
Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Easy clean
 • 12 cups in one go
Electrolux - Coffee Maker - EKF3330
Ekspres do kawy Love your day collection Coffee Maker
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Auto-off function.
 • 12-cup glass jug.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj