Përfitimet

Aroma selection for coffee the way you like it

With the Aroma function, you can brew a bolder and stronger cup of coffee that suits your taste.

Electrolux - Coffee Maker - E4CM1-6ST

Thermo jug

The stainless steel thermo jug keeps your coffee warmer for longer, wherever you take it.

Electrolux - Coffee Maker - E4CM1-6ST

Generous Brewing Capacity

The Create 4 coffee maker's generous 1.25L capacity Thermo Jug is capable of brewing up to 10 large cups.

Water-level indicator

The convenient water level indicator lets you quickly and easily check your water volume.

Anti-drip function

The Create 4 coffee maker's anti-drip valve prevents coffee from dripping and leaking onto the base when the jug as been removed.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Water container capacity: 1.35
 • Fuqia W: 1080
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Ngjyra: Inoks
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 594
 • EAN: 7332543724147
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Performanca
 • Fuqia W: 1080
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Ngjyra: Inoks
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 594
 • Water container capacity: 1.35
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 594
 • EAN: 7332543724147

Produktet e tjera

Electrolux - Coffee Maker - EEA111
Ekspres do kawy EasyPresso
 • Enjoy original espresso taste, prepared quickly and easily.
 • Removable water tank
 • Integrated milk frother
 • Auto-off function
Electrolux - Coffee Maker - EKF3300
Ekspres do kawy Love your day collection
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Easy clean
 • 12 cups in one go
Electrolux - Coffee Maker - EKF3330
Ekspres do kawy Love your day collection
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Auto-off function.
 • 12-cup glass jug.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj