Përfitimet

Aroma selection for coffee the way you like it

With the Aroma function, you can brew a bolder and stronger cup of coffee that suits your taste.

Electrolux - Coffee Maker - E4CM1-4ST

40min auto-off

Keep you coffee warm for up to 40 minutes with the integrated warming plate. Then, after the time expires, the coffee maker conveninently turns itself off.

Electrolux - Coffee Maker - E4CM1-4ST

Large Tempered-Glass Jug

The Create 4 coffee maker's generous 1.5L capacity tempered glass jug is capable of brewing up to 12 large cups.

Dishwasher safe high tempered glass jug

Don't worry about hand washing the jug. The high tempered glass is dishwasher safe. Perfect for easy cleaning.

Non-stick warming plate

The Create 4's non-stick warming plate allows to smoothly remove and insert the jug into its brewing position.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Water container capacity: 1.65
 • Fuqia W: 1080
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Ngjyra: Inoks
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 592
 • EAN: 7332543724130
Dokumentet për produktin
Specifikimi
Performanca
 • Fuqia W: 1080
Instalimi
 • Ngjyra e spikatur: Granite Black
 • Ngjyra: Inoks
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 003 592
 • Water container capacity: 1.65
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 0.9
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 003 592
 • EAN: 7332543724130

Produktet e tjera

Electrolux - Coffee Maker - EKF3300
Ekspres do kawy Love your day collection
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Easy clean
 • 12 cups in one go
Electrolux - Coffee Maker - EKF3330
Ekspres do kawy Love your day collection
 • Simply great coffee.
 • Anti-drip valve.
 • Auto-off function.
 • 12-cup glass jug.
 • Non-stick warming plate.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj