Zmywarka wolnostojąca AirDry Lavastovilje e hollë autonome ESF4202LOW

Përzgjedhje e lehtë e programit

Me një përmbledhje të qartë të menusë dhe një çelës praktik përzgjedhjeje, ju mund të zgjidhni lehtësisht programin që dëshironi.

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4202LOW

Zgjedhje e zgjuar për programet

Kjo lavastovilje ofron përzgjedhje optimale të programeve, që ju të gjeni gjithmonë cilësimin e duhur për rezultatet e duhura.

Fleksibiliteti për të filluar më vonë

Lavastovilja mund të caktohet që të fillojë deri në 3 orë pasi ju e keni ngarkuar dhe programuar.

Kjo lavastovilje ju infromon rreth furnizimit të saj.

Indikatori LED praktik i kësaj lavastoviljeje ju informon kur furnizimi me kripë dhe suplement shtesë është i ulët, dhe kërkon të rimbushet.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Ngjyra e panelit: I/e bardhë
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: E bardhё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 5 programe, 3 temperaturat
 • Instalimi: Me qëndrim të lirë
 • Programet e lavastoviljes:Eco 50°, Intensiv 70°, Normal 65°, QuickPlus 65°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 3orë, Faza e tharjes, Fundi, Ok/Fillo, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, Faza e larjes, Fikur/Ndezur
 • Panel me simbole
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme
 • Kosh i poshtëm me Mbajtëse të fiksuara pjatash
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 9
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 49
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Ngjyra e panelit: I/e bardhë
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 37
 • Lartësia totale: 850
 • Gjerësia mm: 446
 • Thellësi mm: 615
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 222
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2775
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 059 021
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: E bardhё
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 227
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: None
 • Programmes number of: 5
 • Number of temperatures: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 059 021
 • Bar code: 7332543529964

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e hollë autonome - ESF4513LOX
Zmywarka wolnostojąca AirDry Lavastovilje e hollë autonome
 • A tailored treatment, everything accommodated
 • Enë të pastra gjithmonë gati kur të keni nevojë
 • Run your dishwasher whenever it suits you
 • Spotless and sparkling, in every cycle

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj