Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry Lavastovilje autonome ESF5545LOX

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5545LOX

Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta

Kur keni një ngarkesë të madhe me pjata dhe tiganë të sapopërdorur, si midis pjatave ne darkën e një feste - ju mund të përdorni programin e shpejte 30 minutësh te pjatalarëses.

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5545LOX

Naturally inspired drying

Our new AirDry technology uses natural airflow to finish the drying. It opens the door by 10 cm in the last part of the cycle until you´re ready to unload. A natural way to get maximum drying performance while effectively reducing your energy costs.

Soft support for your delicate glasses

To minimise the risk of damage or breakages during the dishwashing process, SoftSpike rubber supports keep your delicate glasses standing safely upright.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Inoks
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 6 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Me qëndrim të lirë
 • Derë inoksi, panel dhe plintë
 • Lustër e plotë inoksi: paneli, dera, plinta dhe anët
 • Programet e lavastoviljes:AutoFlex 45°-70°, Eco 50°, GlassCare 45°, Intensiv 70°, QuickPlus 60°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, Faza e tharjes, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, TimeManager, Faza e larjes, XtraDry
 • Panel me simbole
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me 2 Blue Soft Spikes, Rafte gotash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Kosh i poshtëm me 2 mbajtëse të palosshme pjatash, Plastic coloured handle
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 13
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 44
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 46.7
 • Lartësia totale: 850
 • Gjerësia mm: 600
 • Thellësi mm: 625
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 234
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2775
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 516 260
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Inoks
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 237
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 6
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 516 260
 • Bar code: 7332543472901

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5512LOW
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry Lavastovilje autonome
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Run your dishwasher whenever it suits you
Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5512LOX
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry Lavastovilje autonome
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Run your dishwasher whenever it suits you
Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5206LOW
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry Lavastovilje autonome
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj