Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry ESA12100SW

Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESA12100SW

Three-times better drying with AirDry 

The new AirDry technology uses natural airflow to finish drying, for up to three-times better performance compared to closed-door systems. The door opens 10cm towards the end of the cycle, letting air circulate for superb drying results.

Water touches every corner, with the Dual Spray Arms

Every glass, dish and plate is covered by the dishwasher's two rotating spray arms. The sprinklers make sure water gets into every corner, so your dishes come out sparkling. On both the upper and lower basket.

Quick and efficient

Your new time saver. When you have a light load, our 30-minute quick wash programme offers the perfect solution. And all without compromising on results. For the perfect washing result - fast.

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESA12100SW

Easy installation, PerfectFit

With PerfectFit Sliding Hinges, it’s never been easier to install your new dishwasher. The hinges accommodate all niche machine heights and even remove the need to cut the plinth. You can be confident that your machine will fit into your kitchen perfectly.

Rinse and hold – pre-washing for freshness

If it takes you a few days to fill up the dishwasher, the rinse and hold programme will prevent the build-up of odours in the meantime. Water jets remove food remnants from plates and glassware, making sure the kitchen stays fresh.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Ngjyra e panelit: I/e bardhë
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: E bardhё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 5 programe, 3 temperaturat
 • Instalimi: Me qëndrim të lirë
 • Programet e lavastoviljes:160 Minutes, 90 Minutes, Eco, Quick 30 Minutes, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 3orë, Faza e tharjes, Ok/Fillo, Ndihmësi i shplarjes, Rinse phase, Kripa, Faza e larjes, Fikur/Ndezur
 • Panel me simbole
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme
 • Kosh i poshtëm me Mbajtëse të fiksuara pjatash
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 9
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 49
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Ngjyra e panelit: I/e bardhë
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 36.55
 • Lartësia totale: 850
 • Gjerësia mm: 446
 • Thellësi mm: 615
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 222
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2772
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 059 028
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: E bardhё
 • Interior light: No
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 240
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: None
 • Programmes number of: 5
 • Number of temperatures: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 059 028
 • Bar code: 7332543731411

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5545LOX
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry
 • Enët të pastra dhe gati për gjysmën e kohës
 • Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta
 • Naturally inspired drying
 • Soft support for your delicate glasses
Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5512LOW
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Run your dishwasher whenever it suits you
Electrolux - Lavastovilje autonome - ESF5512LOX
Zmywarka wolnostojąca 300 AirDry
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Run your dishwasher whenever it suits you

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj