Zmywarka do zabudowy 300 QuickSelect Lavastovilje e hollë e montuar EEA22100L

Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - EEA22100L

Three-times better drying with AirDry 

The new AirDry technology uses natural airflow to finish drying, for up to three-times better performance compared to closed-door systems. The door opens 10cm towards the end of the cycle, letting air circulate for superb drying results.

Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - EEA22100L

Water touches every corner, with the Dual Spray Arms

Every glass, dish and plate is covered by the dishwasher's two rotating spray arms. The sprinklers make sure water gets into every corner, so your dishes come out sparkling. On both the upper and lower basket.

Quick and efficient

Your new time saver. When you have a light load, our 30-minute quick wash programme offers the perfect solution. And all without compromising on results. For the perfect washing result - fast.

Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - EEA22100L

Easy installation, PerfectFit

With PerfectFit Sliding Hinges, it’s never been easier to install your new dishwasher. The hinges accommodate all niche machine heights and even remove the need to cut the plinth. You can be confident that your machine will fit into your kitchen perfectly.

Rinse and hold – pre-washing for freshness

If it takes you a few days to fill up the dishwasher, the rinse and hold programme will prevent the build-up of odours in the meantime. Water jets remove food remnants from plates and glassware, making sure the kitchen stays fresh.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 6 programe, 3 temperaturat
 • Instalimi: Plotësisht i integruar
 • Programet e lavastoviljes:90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Zile, Vonesa në nisje 3orë, Faza e tharjes, ECO, Machine Care, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, XtraPower
 • Panel me simbole
 • Kontroll me prekje për zgjedhjen e programeve dhe funksioneve
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme
 • Kosh i poshtëm me Mbajtëse të fiksuara pjatash
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 9
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 47
Instalimi
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 31.85
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 446
 • Thellësi mm: 550
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 222
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2772
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 9.9
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 075 039
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 240
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 6
 • Number of temperatures: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 075 039
 • Bar code: 7332543732098

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - ESL4510LO
Zmywarka do zabudowy AirDry Lavastovilje e hollë e montuar
 • Unload completely dry dishes after each cycle thanks to AirDry technology
 • Enë të pastra gjithmonë gati kur të keni nevojë
 • Run your dishwasher whenever it suits you
 • Spotless and sparkling, in every cycle
Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - ESL4510LA
Zmywarka do zabudowy AirDry Lavastovilje e hollë e montuar
 • A tailored treatment, everything accommodated
 • Enë të pastra gjithmonë gati kur të keni nevojë
 • Run your dishwasher whenever it suits you
 • Spotless and sparkling, in every cycle
Electrolux - Lavastovilje e hollë e montuar - EEM43200L QuickSelect
Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect Lavastovilje e hollë e montuar
 • Dare to use different tools in your kitchen
 • All your cutlery, washed in one go with MaxiFlex
 • Complete coverage with SatelliteClean®
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj