Përfitimet

ComfortLift®, koshi i parë i heqshëm

Funksionaliteti ynë unik ComfortLift® do të thotë se ka më nevojë të përkuleni për të ngarkuar ose shkarkuar pjatalarësen. Me një shtypje të lehtë të dorezës, rafti i poshtëm ngrihet lart butësisht te ju. Është i pari në botë nga ne, për komfortin tuaj.

ComfortRails, të buta ndaj të gjitha pjatave tuaja

Raftet në pjatalarësen tuaj rrëshqasin butësisht falë ComfortRails. Mbajtëset ndalojnë butësisht koshin nga lëkundja ose tronditja, në mënyrë që gotat dhe pjatat tuaja të jenë të mbrojtura. Është kujdes më i mirë për pjatat – dhe më i qetë gjithashtu.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

QuickSelect me Wi-Fi: Komandimi i pjatalarëses së lidhur përmes pajisjes tuaj të zgjuar

Pjatalarëset tona të lidhura QuickSelect bëjnë të mundur larjen e zgjuar, të përgjegjshme të pjatave. Merrni udhëzime mbi programin e duhur për ngarkesën tuaj dhe zgjidhni kur ta përdorni pjatalarësen për të pakësuar kostot e energjisë. App-i përmbledh përdorimin dhe jep informacion mbi qëndrueshmërinë.

Gjithnjë i përditësuar me TimeBeam®

Funksioni ynë TImeBeam® ju përditëson mbi gjendjen e ciklit të pjatalarëses tuaj. Projekton informacionin thelbësor në dysheme nën makinerinë, në mënyrë që të mund të shihni qartë sesa kohë ka mbetur. Heqja e hamendjes nga larja.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone