Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEZA9315L

SprayZone, një pastrim intens

Falë funksionit SprayZone, tiganëve dhe kusive u jepet trajtim i pastrimit intensiv. Presioni i fuqishëm i ujit në mënyrë të shkëlqyer pastron gjithçka që të vendosur brenda hapësirës së përkushtuar. Është tre herë më mirë sesa standardi, në mënyrë që të kujdeset për të gjitha pjatat tuaja.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEZA9315L

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEZA9315L

Hiqni hamendjen e larjes së pjatave me QuickSelect

QuickSelect është mënyra pa mundim për të filluar ciklin tuaj të personalizuar të larjes së pjatave. Zgjidhni kohën e ciklit me rrëshqitësin dhe shtoni ndonjë trajtim tjetër opsional me vetëm një takim - nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë. Pastaj uluni dhe lejoni që makineria të bëjnë pjesën tjetër. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEZA9315L

ComfortRails, të buta ndaj të gjitha pjatave tuaja

Raftet në pjatalarësen tuaj rrëshqasin butësisht falë ComfortRails. Mbajtëset ndalojnë butësisht koshin nga lëkundja ose tronditja, në mënyrë që gotat dhe pjatat tuaja të jenë të mbrojtura. Është kujdes më i mirë për pjatat – dhe më i qetë gjithashtu.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEZA9315L

Dritë e brendshme për një pamje të qartë 

Asnjëherë mos humbisni asgjë me dritën tonë të brendshme automatike. Ndriçon pjesën e brendshme të pjatalarëses tuaj, në mënyrë që të keni një shikim të qartë të asaj që është brenda. Bërja e ngarkimit dhe shkarkimit të lehtë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone