Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9305L

Gotat delikate mbrohen me SoftGrips dhe SoftSpikes

Me SoftGrips dhe SoftSpikes nuk keni më nevojë të kaloni kohë duke larë me dorë gotat delikate. Materiali i butë mban gotat butësisht në mënyrë të sigurt pa lëvizur dhe i mbron ato nga krisje dhe thyerje.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9305L

Dritë e brendshme për një pamje të qartë 

Asnjëherë mos humbisni asgjë me dritën tonë të brendshme automatike. Ndriçon pjesën e brendshme të pjatalarëses tuaj, në mënyrë që të keni një shikim të qartë të asaj që është brenda. Bërja e ngarkimit dhe shkarkimit të lehtë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9305L

Informacion në heshtje, Rreze në dysheme

Sistemi i informacionit me ndriçim Rreze në dysheme e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të një alarmi të fortë që mund të mbytet nga zhurma e sfondit, pjatalarësja jonë ju tregon qartë gjendjen e saj duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është duke funksionuar dhe jeshile kur ka përfunduar. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9305L

Hiqni hamendjen e larjes së pjatave me QuickSelect

QuickSelect është mënyra pa mundim për të filluar ciklin tuaj të personalizuar të larjes së pjatave. Zgjidhni kohën e ciklit me rrëshqitësin dhe shtoni ndonjë trajtim tjetër opsional me vetëm një takim - nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë. Pastaj uluni dhe lejoni që makineria të bëjnë pjesën tjetër. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9305L

Heq më shumë se 99,9999% të baktereve dhe viruseve*

Funksioni ExtraHygiene ju jep performancë maksimale të pastrimit me kujdes higjenik. Me funksionin ExtraHygiene, faza përfundimtare e shpëlarjes nxehet deri në 69°C dhe e mban temperaturën të lartë për minimumi 10 minuta për të dezinfektuar pjatat tuaja, duke hequr më shumë se 99,9999% të baktereve dhe viruseve*.

*Analizuar për Micrococcus luteus dhe MS2 bacteriophage në analiza të jashtme të kryera nga Swissatest Testmaterialien AG më 2021 (Nr. i raportit të analizës 20212029).

Aksesorët

Mbështetja

E zotëroni tashmë këtë produkt?

Regjistroni produktin , ose thjesht gjeni mbështetje, pjesët e këmbimit dhe aksesorët përkatës ju nevojiten përmes link-ve më poshtë.

Regjistro produktin Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
pamje nga plazhi, shkëmbinjtë dhe valëve të fuqishme