Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect KEGB9300W

Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9300W

Delicate glasses protected with SoftGrips and SoftSpikes

With SoftGrips and SoftSpikes you no longer need to spend time handwashing delicate glasses. The soft material gently holds glasses securely in place and protects them from cracks and breakage.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9300W

QuickSelect with WiFi offers easy and clear maintenance guides

QuickSelect with WiFi notifies you via the My Electrolux Kitchen App where you’ll receive clear guidance on how to easily run the Machine Care program to help you maintain your dishwasher in good condition, and keep it smelling fresh.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9300W

Silent feedback, Beam on Floor

The Beam on Floor illuminated feedback system keeps your kitchen quiet. Instead of a loud beep that can be drowned out by background noise, our dishwasher clearly tells you its status by projecting a dot on the floor. Red when it’s running, and green when it’s complete. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KEGB9300W

Complete coverage with SatelliteClean®

Your dishes will come out spotless with SatelliteClean®, performing up to three-times better than the standard. Thanks to the double-rotating arm that continuously changes the angle of the spray, even bulky items are deeply cleaned.

Removes more than 99,9999% of bacteria and viruses*

The ExtraHygiene function gives you maximum cleaning performance with hygienic care. With the ExtraHygiene function, the final rinse phase heats up to 69°C and keeps the temperature high for minimum 10 minutes to sanitize your dishes, removing more than 99,9999% of bacteria and viruses*.

*Tested for Micrococcus luteus and MS2 bacteriophage in external test performed by Swissatest Testmaterialien AG in 2021 (Test Report No. 20212029).

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • LED/LCD colour: WHITE
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: Yes
Specifikimi
 • 8 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Plotësisht i integruar
 • Programet e lavastoviljes:160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Dritë në dysheme me dy ngjyra, Zile, Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, ExtraHygiene, GlassCare, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, XtraPower
 • Krah sprucimi FlexiSpray Satellite
 • Kontroll me prekje për zgjedhjen e programeve dhe funksioneve
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Dritë e brendshme për pamje obtimale të lavastoviljes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me 2 rafte të palosshme, 2 rrjeta teli të palosshme për gotat, 2 mbajtëse të buta, 6 mbajtëse të buta për gota vere, Rafte gotash të palosshme, Dorezë plastike Electrolux, Side basket handles
 • Kosh i poshtëm me 4 rafte pjatash të palosshme, GlassHolder, Dorezë plastike
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 15
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 44
Instalimi
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • Inlet hose length: 180
 • Outlet hose length: 180
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 38.67
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 550
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 0
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 0
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1550-2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 434 683
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: WHITE
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: Yes
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 0
 • Lower spray arm: Satellite spray arm
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 8
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.6
 • Voltazhi: 200-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 434 683
 • Bar code: 7332543761432

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX
Zmywarka do zabudowy 600 AirDry
 • Enët të pastra dhe gati për gjysmën e kohës
 • Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta
 • Naturally inspired drying
 • Lavastovilja që përshtatet me nevojat e enëve tuaja
Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5205LOX
Zmywarka do zabudowy 300 AirDry
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG69300L
Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect
 • GlassCare, beyond comparison
 • Delicate glasses protected with SoftGrips and SoftSpikes
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect
 • Silent feedback, Beam on Floor

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj