Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7305L

ComfortLift®, koshi i parë i heqshëm

Funksionaliteti ynë unik ComfortLift® do të thotë se ka më nevojë të përkuleni për të ngarkuar ose shkarkuar pjatalarësen. Me një shtypje të lehtë të dorezës, rafti i poshtëm ngrihet lart butësisht te ju. Është i pari në botë nga ne, për komfortin tuaj.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7305L

ComfortRails, të buta ndaj të gjitha pjatave tuaja

Raftet në pjatalarësen tuaj rrëshqasin butësisht falë ComfortRails. Mbajtëset ndalojnë butësisht koshin nga lëkundja ose tronditja, në mënyrë që gotat dhe pjatat tuaja të jenë të mbrojtura. Është kujdes më i mirë për pjatat – dhe më i qetë gjithashtu.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7305L

Dritë e brendshme për një pamje të qartë 

Asnjëherë mos humbisni asgjë me dritën tonë të brendshme automatike. Ndriçon pjesën e brendshme të pjatalarëses tuaj, në mënyrë që të keni një shikim të qartë të asaj që është brenda. Bërja e ngarkimit dhe shkarkimit të lehtë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7305L

Gjithnjë i përditësuar me TimeBeam®

Funksioni ynë TImeBeam® ju përditëson mbi gjendjen e ciklit të pjatalarëses tuaj. Projekton informacionin thelbësor në dysheme nën makinerinë, në mënyrë që të mund të shihni qartë sesa kohë ka mbetur. Heqja e hamendjes nga larja.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone