Zmywarka do zabudowy 900 ComfortLift KECA7300W

Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7300W

ComfortLift®, the first liftable basket

Our unique ComfortLift® feature means that you no longer have to bend down to load or unload the dishwasher. With a light squeeze of the handle, the lower rack glides smoothly up to you. It’s a world-first from us, for your comfort.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7300W

ComfortRails, gentle on all your dishes

The racks in your dishwasher slide smoothly thanks to ComfortRails. The rails gently stop the basket wobbling or rattling, so your glasses and plates are protected. It’s better care for dishes – and quieter, too.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7300W

QuickSelect with WiFi offers easy and clear maintenance guides

QuickSelect with WiFi notifies you via the My Electrolux Kitchen App where you’ll receive clear guidance on how to easily run the Machine Care program to help you maintain your dishwasher in good condition, and keep it smelling fresh.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7300W

Interior light for a clear view 

Never miss a thing with our automatic internal light. It illuminates the inside of your dishwasher, so you have a clear view of what’s inside. Making loading and unloading easy.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - KECA7300W

Always updated with TimeBeam®

Our TImeBeam® function keeps you updated on the status of your dishwasher cycle. It projects the essential information onto the floor beneath the machine, so you can clearly see how long is left. Removing the guesswork from washing.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • LED/LCD colour: WHITE
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: Yes
Specifikimi
 • 8 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Plotësisht i integruar
 • TimeBeam®, indikatori në dysheme për kohën e mbetur
 • Programet e lavastoviljes:160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Zile, Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, ExtraHygiene, GlassCare, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, Time beam White, XtraPower
 • Krah sprucimi FlexiSpray Satellite
 • Multilingual LCD display
 • Kontroll me prekje për zgjedhjen e programeve dhe funksioneve
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Dritë e brendshme për pamje obtimale të lavastoviljes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me 2 rafte të palosshme, 2 rrjeta teli të palosshme për gotat, 2 mbajtëse të buta, 6 mbajtëse të buta për gota vere, Rafte gotash të palosshme, Premium Rails, Dorezë inoksi Electrolux, Side basket handles
 • Kosh i poshtëm me 4 foldable plate racks Comfort Lift®, Dorezë inoksi
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 14
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 39
Instalimi
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: E zezë
 • Ngjyra e panelit: I/e zezë
 • Inlet hose length: 180
 • Outlet hose length: 180
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 38.67
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 550
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 0
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 0
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1550-2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 438 402
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: WHITE
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: Yes
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 0
 • Lower spray arm: Satellite spray arm
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 8
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.6
 • Voltazhi: 200-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 438 402
 • Bar code: 7332543761241

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX
Zmywarka do zabudowy 600 AirDry
 • Enët të pastra dhe gati për gjysmën e kohës
 • Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta
 • Naturally inspired drying
 • Lavastovilja që përshtatet me nevojat e enëve tuaja
 • Lani deri në 13 vend-vendosje të plota njëherësh
Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5205LOX
Zmywarka do zabudowy 300 AirDry
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEA27200L
Zmywarka do zabudowy 300 QuickSelect
 • Forget towel drying, open the door to dry dishes
 • Three-times better drying with AirDry 
 • AutoSense, the smart selection
 • Easy installation, PerfectFit

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj