Zmywarka do zabudowy 300 AirDry Lavastovilje e montuar ESI5205LOX

Efficient clean for even the dirtiest loads

The intensiv program ensures an efficient and powerful clean for even the dirtiest loads, thanks to a 70°C water jet.

Fast and efficient performance

For when you have a light load, the 30-minute quick wash programme of the dishwasher offers a timesaving solution with perfect washing results.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5205LOX

Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë

Në sajë të funksionit Delay Start, ju mund të programoni këtë pjatalarëse për të filluar të ciklin të ardhshëm deri në tre orë më vonë.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: I integruar
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 5 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: I integruar
 • Programet e lavastoviljes:Eco 50°, Intensiv 70°, Normal 65°, QuickPlus 60°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Vonesa në nisje 3orë, Faza e tharjes, Fundi, Ok/Fillo, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, Faza e larjes, Fikur/Ndezur
 • Panel me simbole
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme
 • Kosh i poshtëm me Mbajtëse të fiksuara pjatash
 • Koshi i takëmeve
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 13
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 49
Instalimi
 • Installation: I integruar
 • Ngjyra: Inoks
 • Ngjyra e panelit: Inoks
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 36.75
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 575
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 295
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 3080
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 11
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 529 210
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: Amber
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: no
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 227
 • Lower spray arm: Standard
 • Auto shut-off: None
 • Programmes number of: 5
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 529 210
 • Bar code: 7332543557509

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX
Zmywarka do zabudowy 600 AirDry Lavastovilje e montuar
 • Enët të pastra dhe gati për gjysmën e kohës
 • Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta
 • Naturally inspired drying
 • Lavastovilja që përshtatet me nevojat e enëve tuaja
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG69300L QuickSelect
Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect Lavastovilje e montuar
 • GlassCare, beyond comparison
 • Delicate glasses protected with SoftGrips and SoftSpikes
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect
 • Silent feedback, Beam on Floor
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEC67300L ComfortLift
Zmywarka do zabudowy 800 ComfortLift Lavastovilje e montuar
 • Raising the standard, world's first effortless loading
 • ComfortLift®, the first liftable basket
 • Easy cutlery access with the removable tray
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj