Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410L

SprayZone, një pastrim intens

Falë funksionit SprayZone, tiganëve dhe kusive u jepet trajtim i pastrimit intensiv. Presioni i fuqishëm i ujit në mënyrë të shkëlqyer pastron gjithçka që të vendosur brenda hapësirës së përkushtuar. Është tre herë më mirë sesa standardi, në mënyrë që të kujdeset për të gjitha pjatat tuaja.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410L

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410L

Dritë e brendshme për një pamje të qartë 

Asnjëherë mos humbisni asgjë me dritën tonë të brendshme automatike. Ndriçon pjesën e brendshme të pjatalarëses tuaj, në mënyrë që të keni një shikim të qartë të asaj që është brenda. Bërja e ngarkimit dhe shkarkimit të lehtë.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEZ69410L

Informacion në heshtje, Rreze në dysheme

Sistemi i informacionit me ndriçim Rreze në dysheme e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të një alarmi të fortë që mund të mbytet nga zhurma e sfondit, pjatalarësja jonë ju tregon qartë gjendjen e saj duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është duke funksionuar dhe jeshile kur ka përfunduar. 

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone