Përfitimet

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EES27100L

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EES27100L

Tharje 3 herë më e mirë me AirDry 

Teknologjia e re AirDry përdor rrjedhën e natyrshme të ajrit për të përfunduar tharjen, për performancë deri në 3 herë më të mirë krahasuar me sistemet me derë të mbyllur. Dera hapet 10 cm drejt përfundimit të ciklit, duke lejuar ajrin që të qarkullojë për rezultate të shkëlqyeshme të tharjes.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EES27100L

Instalim i lehtë, PerfectFit

Me Menteshat me rrëshqitje PerfectFit, nuk ka qenë kurrë më e lehtë të instaloni pjatalarësen tuaj të re. Menteshat lejojnë të gjitha lartësitë specifike të makinerive dhe madje heqin nevojën për të prerë bazamentin. Mund të keni besim se makineria juaj do të përshtatet me kuzhinën tuaj në mënyrë të përsosur.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone