Zmywarka do zabudowy 700 MaxiFlex Lavastovilje e montuar EEM648310L

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEM648310L

More room for a deeper clean

The MaxiFlex drawer from Electrolux has room for more. Its increased depth offers greater capacity in each load, meaning you can get more done at once. From cutlery sets, to bulky utensils, you can customise the layout to accommodate almost every item.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEM648310L

Complete coverage with SatelliteClean 

Your dishes will come out spotless with SatelliteClean, performing up to three-times better than the standard. Thanks to the double-rotating arm that continuously changes the angle of the spray, even bulky items are deeply cleaned.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEM648310L

Naturally inspired drying

Our new AirDry technology uses natural airflow to finish the drying. It opens the door by 10 cm in the last part of the cycle until you´re ready to unload. A natural way to get maximum drying performance while effectively reducing your energy costs.

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEM648310L

Silent feedback, Beam on Floor

The Beam on Floor illuminated feedback system keeps your kitchen quiet. Instead of a loud beep that can be drowned out by background noise, our dishwasher clearly tells you its status by projecting a dot on the floor. Red when it’s running, and green when it’s complete. 

Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEM648310L

Easy installation, PerfectFit

With PerfectFit Sliding Hinges, it’s never been easier to install your new dishwasher. The hinges accommodate all niche machine heights and even remove the need to cut the plinth. You can be confident that your machine will fit into your kitchen perfectly.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Enëlarëse
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: Gri
 • Ngjyra e panelit: Gri
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
Specifikimi
 • 6 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Plotësisht i integruar
 • Programet e lavastoviljes:AutoFlex 45°-70°, Eco 50°, GlassCare 45°, Intensiv 70°, QuickPlus 60°, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Dritë në dysheme me dy ngjyra, Zile, Cancel, Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, TimeManager, XtraDry
 • Krah sprucimi FlexiSpray Satellite
 • Panel me simbole
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me Rafte gotash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Kosh i poshtëm me 4 rafte pjatash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Sistem ndalues i ujit
Performanca
 • Standard place settings (2010/30/EC): 14
 • Cleaning efficiency (2010/30/EC): A
 • Drying efficiency (2010/30/EC): A
 • Declared programme (2010/30/EC): Eko 50
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 44
Instalimi
 • Installation: Plotësisht i integruar
 • Ngjyra: Gri
 • Ngjyra e panelit: Gri
 • Inlet hose length: 150
 • Outlet hose length: 150
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Installation in height: None
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 38.05
 • Lartësia totale: 818
 • Gjerësia mm: 596
 • Thellësi mm: 550
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 237
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.5
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 2940
 • Water cons. (l) (2010/30/EC): 10.5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1950
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 911 536 394
 • Product Class: Enëlarëse
 • LED/LCD colour: White
 • Ngjyra e derës: Asnjё
 • Interior light: No
 • BLX_DW_MaxiFlexDrawer: yes
 • Standard programme time (min) (2010/30/EC): 235
 • Lower spray arm: Satellite spray arm
 • Auto shut-off: Yes
 • Programmes number of: 6
 • Number of temperatures: 4
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 911 536 394
 • Bar code: 7332543660155

Aksesorët

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5545LOX
Zmywarka do zabudowy 600 AirDry Lavastovilje e montuar
 • Enët të pastra dhe gati për gjysmën e kohës
 • Lani enët midis pjatave për vetem 30 minuta
 • Naturally inspired drying
 • Lavastovilja që përshtatet me nevojat e enëve tuaja
Electrolux - Lavastovilje e montuar - ESI5205LOX
Zmywarka do zabudowy 300 AirDry Lavastovilje e montuar
 • Opens the door to dry dishes
 • Efficient clean for even the dirtiest loads
 • Fast and efficient performance
 • Fitoni pak më shumë liri - shtyjë fillimin e ciklit me 3 orë
Electrolux - Lavastovilje e montuar - EEG69300L QuickSelect
Zmywarka do zabudowy 700 QuickSelect Lavastovilje e montuar
 • GlassCare, beyond comparison
 • Delicate glasses protected with SoftGrips and SoftSpikes
 • Remove the guesswork of dishwashing with QuickSelect
 • Silent feedback, Beam on Floor

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj