Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom LXB1SF11W0

Plenty of room for groceries, with OptiSpace

Our large refrigerator is perfect for family life, with plenty of storage options, both on top of and in between shelves. But if you ever find that you're running low on room, the crisper, chiller and freezer boxes can all easily be detached and removed to suit your specific needs.

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LXB1SF11W0

In-fridge freezing, with the four-star compartment

The four-star freezer compartment inside the fridge can reach temperatures as low as -18ºC. Efficient freezing, built into the fridge.

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LXB1SF11W0

Compressor five-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor has a five-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LXB1SF11W0

Conveniently store more.

Full-width transparent vegetable drawer easily stores larger and longer produce. Shop confidently knowing you have the room to store larger produce conveniently in your refrigerator.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 179
 • Kapaciteti total neto: 119
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 106
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 106 l
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ngrirjes: 13 l
 • Lloji i kompartimentit të ngrirjes: 4 Star
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, Llampë, I brendshëm
 • Raftet e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 119
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 106
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 13
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 14
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 2
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 38
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 845x560x575
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 33.9
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 179
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 421 154
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig nø of: 1 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plast transparent
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: 1, Llampë, I brendshëm
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 421 154
 • Bar code: 7332543740130

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB2DF32X
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Endless storage solutions
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj