LRB1DE33W

Electrolux 600 Frigorifer lartësia 155 cm

Teknologjia DynamicAir krijon një rrjedhë ajri, duke lëvizur ajrin e ftohtë rreth frigoriferit, kështu që gjithmonë ka një temperaturë të qëndrueshme në çdo cep. Ruajtja e përbërësve nga humbja e formës ose tharja.
Product TypeRefrigerator
Bottle shelves1 Full Width transparent
ELNE20E
TotVolUnFrE20309
ClimE20SN-N-ST-T
YearEConsELE20112
Type of defrosting refrigeratorAuto
Shelves Refrig nø of5 Gjerësi e plotë
Vazhdimisht i ftohtë, me DynamicAir

DynamicAir siguron se ambienti brenda frigoriferit tuaj mbahet në një temperaturë të qëndrueshme. Funksionon duke qarkulluar ajër të ftohtë kudo, që do të thotë se edhe kur dera hapet, ushqimi juaj mbrohet nga ngrohja.

Zgjidhni cilësimet e frigoriferit me Kontrollin elektronik

Kontrollet elektronike ju japin mundësinë për të rregulluar cilësimet dhe temperaturën e brendshme të frigoriferit

Drita LED premium të frigoriferit

Shijoni shikueshmëri të shkëlqyer me dritat e integruara LED të frigoriferit tonë. Llambat e fshehta dhe me efikasitet energjie shkëlqejnë një dritë të shndritshme në të gjithë hapësirën. Konsumon dhjetë herë më pak energji sesa drita standarde.

OptiSpace ka një mjedis të brendshëm të gjerë për sende ushqimore

Frigoriferi ynë me OptiSpace ofron shumë opsione ruajtjeje si sipër ashtu edhe ndërmjet rafteve. Dhe nëse keni nevojë edhe për më shumë hapësirë, sirtarët mund të hiqen lehtësisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike.

Electrolux - Frigorifer autonom - LRB1DE33W
Ruani me lehtësi më shumë.

Sirtari transparent i zarzavateve me gjerësi të plotë ruan lehtësisht prodhime më të mëdha dhe më të gjata. Blini me siguri duke ditur se keni hapësirën për të ruajtur me rehati produkte më të mëdha në frigoriferin tuaj.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje