Chłodziarka wolnostojąca 300 LXB1AF13W0

Përfitimet

OptiSpace has a roomy interior for groceries

Our Refrigerator with OptiSpace offers plenty of storage options both on top and in between shelves. And if you need even more room, the drawers can be easily removed to suit your specific needs.

Electrolux - Frigorifer autonom - LXB1AF13W0

Compressor five-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor has a five-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Electrolux - Frigorifer autonom - LXB1AF13W0

Conveniently store more.

Full-width transparent vegetable drawer easily stores larger and longer produce. Shop confidently knowing you have the room to store larger produce conveniently in your refrigerator.

Reliable shelves with safety glass

Strong shelves inside the fridge is made of safety glass, renowned for its durability. And if there are any accidental spillages, it can easily be cleaned up with a damp cloth.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 118
 • Kapaciteti total neto: 132
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 132
 • Net capacity chill zone (l): 0
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 132 l
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Ndriçimi i frigoriferit: 1, Llampë, I brendshëm
 • Raftet e frigoriferit: 2 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 132
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 132
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 38
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 845x560x575
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 28.5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 118
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 421 162
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig nø of: 2 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: 1 Simple Drawer
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: 1, Llampë, I brendshëm
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 421 162
 • Bar code: 7332543740376

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - LRB2DF32X
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Choose fridge settings with Electronic Control
 • Universal bottle holder
Electrolux - Frigorifer autonom - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass
 • Conveniently store more.
Electrolux - Frigorifer autonom - LRS1DF39W
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj