Chłodziarka wolnostojąca 600 Frigorifer autonom LRT5MF38U0

Flavours always at their peak with MultiFlow

Food is kept at its best with MultiFlow. The technology maintains a stable temperature inside your fridge, preventing your ingredients from drying out. Also creating an environment that keeps food delicious, until your next shop.

Sleek, elegant, Flat Door design

The fridge’s premium looks will complement the modern kitchen perfectly. Its clean lines and completely flat design means it will sit flush against your other kitchen appliances and worktops. And the pocket handles are hidden from view at the bottom of the door, to finish off the elegant aesthetic.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRT5MF38U0

Humidity Control for fresh greens

Enjoy delicious vegetables with our Humidity Control drawer. By managing the moisture in the air, it creates the best environment to store food. Closing the vents creates the ideal space for storing herbs and leafy greens, while opening the vents gives optimum storage.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Grey+Stainless Steel Look with Antifingerprint
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 169
 • Kapaciteti total neto: 380
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 358
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 358 l
 • Net capacity chill zone: 22 l
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Electronic temperature control with LED indications
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: Asnjë
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 2 për 8 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 380
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 358
 • Net capacity chill zone (l): 22
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 41
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Grey+Stainless Steel Look with Antifingerprint
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1860x595x650
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Thellësia me derën e hapur: 0
 • Gjerësia me derën e hapur: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 64
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 169
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 923 421 129
 • Product Class: Frigorifer
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig nø of: 4 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 2 Full Width transparent
 • Lamps: Asnjë
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 923 421 129
 • Bar code: 7332543741809

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB2DF32X
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Endless storage solutions
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj