Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom LRB2DF32X

Consistently cool, with DynamicAir

DynamicAir makes sure that the environment inside your fridge is kept at a stable temperature. It works by circulating cool air throughout, meaning that even when the door is opened, your food is protected from heating up.

Plenty of room for groceries, with OptiSpace

Our large refrigerator is perfect for family life, with plenty of storage options, both on top of and in between shelves. But if you ever find that you're running low on room, the crisper, chiller and freezer boxes can all easily be detached and removed to suit your specific needs.

Choose fridge settings with Electronic Control

The Electronic Controls let you adjust the internal temperature of the fridge, while the LCD display conveniently shows you the temperature.

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB2DF32X

Universal bottle holder

Keep your beverages cool and your fridge organised with the universal bottle holder. The rack has space for three 1.5L bottles, or six cans, and is easily attached to the underside of a glass shelf. Providing easy access to cool drinks, without taking up too much room.

Reliable shelves with safety glass

Strong shelves inside the fridge is made of safety glass, renowned for its durability. And if there are any accidental spillages, it can easily be cleaned up with a damp cloth.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 139
 • Kapaciteti total neto: 314
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 314
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 314 l
 • Funksioni Action Cool siguron shpejt temperaturën e dëshiruar të frigoriferit
 • Electronic temperature control with LED indications
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Visual warning signal for open door
 • Ndriçimi i frigoriferit: LED i brëndshëm
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Xham me pjerrësi
 • Raft i veçantë për ftohjen e shisheve
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme, Rear fixed rollers
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 314
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 314
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 39
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1550x595x635
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Thellësia me derën e hapur: 0
 • Gjerësia me derën e hapur: 0
 • Necessary distance to side wall: 10
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Rear fixed rollers
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 51.6
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 139
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 925 041 804
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: Light
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me pjerrësi
 • Shelves Refrig nø of: 4 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plastikë transparente
 • Bottle shelves: 1 Full Width transparent
 • Lamps: LED i brëndshëm
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 925 041 804
 • Bar code: 7332543722914

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Endless storage solutions
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass
Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRT5MF38U0
Chłodziarka wolnostojąca 600 Frigorifer autonom
 • Sustaining temperature, for impeccable preservation
 • Flavours always at their peak with MultiFlow
 • Sleek, elegant, Flat Door design
 • Choose fridge settings with Electronic Control

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj