Chłodziarka wolnostojąca 300 LRB1AF23W

Përfitimet

OptiSpace has a roomy interior for groceries

Our Refrigerator with OptiSpace offers plenty of storage options both on top and in between shelves. And if you need even more room, the drawers can be easily removed to suit your specific needs.

Electrolux - Frigorifer autonom - LRB1AF23W

Conveniently store more.

Full-width transparent vegetable drawer easily stores larger and longer produce. Shop confidently knowing you have the room to store larger produce conveniently in your refrigerator.

Reliable shelves with safety glass

Strong shelves inside the fridge is made of safety glass, renowned for its durability. And if there are any accidental spillages, it can easily be cleaned up with a damp cloth.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 215
 • Kapaciteti total neto: 226
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 208
 • Net capacity chill zone (l): 0
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 208 l
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ngrirjes: 18 l
 • Lloji i kompartimentit të ngrirjes: 3 Star
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Fan air circulation for even temperature throughout the fridge
 • Ndriçimi i frigoriferit: Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 3 Gjerësi e plotë, Foil on Plastic
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 226
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 208
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 18
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 11
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 2
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1250x550x630
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Thellësia me derën e hapur: 1135
 • Gjerësia me derën e hapur: 590
 • Necessary distance to side wall: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 41.5
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 215
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST
 • Ngarkesa e lidhur (W): 110
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 013 366
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Foil on Plastic
 • Shelves Refrig nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: 1 Simple Drawer
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: Llampë LED
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 013 366
 • Bar code: 7332543759903

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - LRB2DF32X
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigorifer autonom - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass
Electrolux - Frigorifer autonom - LXB1AF13W0
Chłodziarka wolnostojąca 300
 • Spacious storage solutions
 • OptiSpace has a roomy interior for groceries
 • Compressor five-year warranty
 • Conveniently store more.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj