Chłodziarka wolnostojąca Frigorifer autonom ERF2504AOW

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Frigorifer
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 130
 • Kapaciteti total neto: 235
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 235
Specifikimi
 • Kapaciteti neto i kompartimentit të ftohjes: 235 l
 • Kontrolli mekanik i temperaturës
 • Shkrirje automatike e kompartimentit të ftohjes
 • Ndriçimi i frigoriferit: Llampë LED
 • Raftet e frigoriferit: 4 Gjerësi e plotë, Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Sirtari/Sirtarët e frigoriferit: 1 Gjerësi e plotë
 • Mbajtëset e vezëve: 1 për 6 vezë
 • Zëvëndësim i menteshave të derës: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Këmbët e pajisjes: Këmbëza të rregullueshme
Performanca
 • Kapaciteti total neto: 235
 • Net cap. fridge comp. (l), excl. chill/freeze zone: 235
 • Net capacity chill zone (l): 0
 • Net capacity star compartment (l): 0
 • Type of defrosting refrigerator: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 0
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 0
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 38
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1250x550x612
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Thellësia me derën e hapur: 1135
 • Gjerësia me derën e hapur: 590
 • Necessary distance to side wall: 56
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 42.18
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 130
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 009 719
 • Product Class: Frigorifer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Shelves Refrig type of: Xham me gjerësi të plotë me pjerrësi të përparme dhe të pasme
 • Shelves Refrig nø of: 4 Gjerësi e plotë
 • Shelves Refrig special: Asnjë
 • Drawers Refrig type of: Plast transparent
 • Bottle shelves: 1 Full width, Transparent
 • Lamps: Llampë LED
 • Door closing: No
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 009 719
 • Bar code: 7332543310692

Produktet e tjera

Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB2DF32X
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Stable temperature, always cool
 • Consistently cool, with DynamicAir
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Choose fridge settings with Electronic Control
Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRB1AF32W
Chłodziarka wolnostojąca 300 Frigorifer autonom
 • Endless storage solutions
 • Plenty of room for groceries, with OptiSpace
 • Universal bottle holder
 • Reliable shelves with safety glass
Electrolux - Frigorifer autonom - Free-standing - LRT5MF38U0
Chłodziarka wolnostojąca 600 Frigorifer autonom
 • Sustaining temperature, for impeccable preservation
 • Flavours always at their peak with MultiFlow
 • Sleek, elegant, Flat Door design
 • Choose fridge settings with Electronic Control

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj