Zamrażarka szafkowa 700 Ngrirës autonom LUT7ME28X2

Clean-cut look, with DesignLine

The freezer’s premium look will complement the modern kitchen perfectly, with its clean lines and completely flat design. So you can enjoy a beautifully seamless finish.

No Frost, forever

The No Frost technology prevents ice from building up in the freezer, so you never have to defrost it again. Making it more hygienic and easier to clean, while giving you extra room to store the ingredients you love.

Electrolux - Ngrirës autonom - LUT7ME28X2

Premium LED freezer lighting

Enjoy excellent visibility with our freezer's integrated LED lighting. The discreet, energy-efficient bulbs shine a bright light across the whole space. Consuming ten times less energy than standard lighting.

Electrolux - Ngrirës autonom - LUT7ME28X2

Compressor ten-year warranty

Enjoy total peace of mind knowing the compressor itself has a ten-year warranty. The warranty covers damages which could be incurred during labour, transportation, gas removal and refilling, or general maintenance.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 257
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 280
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 15
Specifikimi
 • Stainless steel door
 • Net capacity freezing compartment: 280 l
 • FrostFree freezer with automatic defrosting
 • Electronic touch controls with digital indications
 • Fast Freeze function with auto return to normal settings
 • Fast freezer function
 • Freezer drawers: 5 Gjerësi e plotë, Plastikë transparente
 • Freezer flap(s): 2, Transparent Plastic
 • Freezer lighting: Top Panel. LED
 • Appliance feet: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges placement: Majtas& I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 280
 • Type of defrosting freezer: Auto
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 15
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 25
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 42
Instalimi
 • Ngjyra: Derë inoksi gri kundër gjurmëve të gishtave
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1860x595x650
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges: Majtas& I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 68
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A++
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 257
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 183
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 922 717 111
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Fast freeze indicator control: No
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: None
 • Drawers Freezer type of: Plastikë transparente
 • Drawers Freezer nø of: 5 Gjerësi e plotë
 • Cabinet equipment, Flaps: 2, Transparent Plastic
 • Freezer lamps: Top Panel. LED
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 220-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 922 717 111
 • Bar code: 7332543741281

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj