LUS7ME28X

Electrolux 700 Upright_Freezer me NoFrost lartësia 186 cm

Mbroni cilësinë e ushqimit me 700 No Frost. MultiFlow siguron temperaturë dhe lagështi të qëndrueshme në të gjithë ngrirësin. No’ Frost parandalon akumulimin e akullit, ndaj s’keni pse ta shkrini më kurrë.
Product TypeFreezer
ELNE20E
TotVolE20278
FrCapE2013
ClimE20SN-N-ST-T
YearEConsELE20248
NoiseCE20C
NoiseIECE2039
No Frost MultiFlow: Mbroni ushqimin tuaj

No Frost Multiflow ofron temperaturë dhe lagështi të qëndrueshme, të njëtrajtshme, ndërkohë që eliminon nevojën për shkrirje. Jepuni përbërësve tuaj mbrojtje të madhe duke kursyer mundin.

Electrolux - Ngrirës autonom - LUS7ME28X
Garanci dhjetë-vjeçare për kompresorin

Mos e vritni mendjen fare duke ditur se vetë kompresori inverter ka një garanci dhjetë-vjeçare. Garancia mbulon dëmet që mund të shkaktohen gjatë punës, transportit, heqjes dhe rimbushjes së gazit ose mirëmbajtjes së përgjithshme.

Zgjidhni cilësimet e ngrirësit me Kontrollin elektronik.

Kontrollet elektronike ju japin mundësinë për të rregulluar cilësimet dhe temperaturën e brendshme të ngrirësit.

woman on couch with mobile phone
E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje