Zamrażarka szafkowa 300 LUB1AF19W

Përfitimet

OptiSpace has a roomy interior for groceries

Our Freezer with OptiSpace offers plenty of storage options both on top and in between shelves. And if you need even more room, the drawers can be easily removed to suit your specific needs.

Choose freezer settings with the Electronic Controls.

Electronic Controls give you the ability to adjust the settings and internal temperature of the freezer.

Electrolux - Ngrirës autonom - LUB1AF19W

Maintain perfect texture with FastFreeze

The FastFreeze system freezes fresh foods quickly so that vitamins, textures, flavours, and all healthy qualities are better preserved.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 230
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 168
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 20
Specifikimi
 • Net capacity freezing compartment: 168 l
 • Freezer defrosting: manual
 • Action Freeze function freezes food fast and preserves flavour and vitamins
 • Fast Freeze function with auto return to normal settings
 • Fast freeze function with automatic return to normal
 • Freezer drawers: 3 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi, Plast transparente
 • Freezer flap(s): 1, Transparent Plastic
 • Freezing tray
 • Audible and visual warning signal for high temperature
 • Appliance feet: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges placement: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Other internal features: Defrosting spout
Performanca
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 168
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 20
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 1250x545x630
 • BI_DImensions: Not applicable
 • Built in height mm: 0
 • Built in width mm: 0
 • Built in depth mm: 0
 • Thellësia me derën e hapur: 1135
 • Gjerësia me derën e hapur: 590
 • Necessary distance to side wall: 0
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme, Ana e përparme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 45.75
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 230
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 160
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 013 451
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Fast freeze indicator control: Yellow lamp
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: Buzzer and red lamp
 • Drawers Freezer type of: Plast transparente
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë+1 Gjysmë thellësi
 • Cabinet equipment, Flaps: 1, Transparent Plastic
 • Other internal features freezer: Defrosting spout
 • Freezer lamps: None
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 013 451
 • Bar code: 7332543760138

Produktet e tjera

Electrolux - Ngrirës autonom - LUT7ME28X2
Zamrażarka szafkowa 700
 • Outstanding design
 • Clean-cut look, with DesignLine
 • No Frost, forever
 • Premium LED freezer lighting

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj