Zamrażarka szafkowa 500 LYB2AF82S

Përfitimet

Super-slim freezer for comfy compact living

Save space or make space - the contemporary designed Compact Freezer has a slim exterior that fits where you need it and makes the most of your available space while giving you convenient access to your frozen foods.

Choose freezer settings with the Electronic Controls.

Electronic Controls give you the ability to adjust the settings and internal temperature of the freezer.

Electrolux - Ngrirës inkaso - LYB2AF82S

Maintain perfect texture with FastFreeze

The FastFreeze system freezes fresh foods quickly so that vitamins, textures, flavours, and all healthy qualities are better preserved.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 195
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 90
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 18
Specifikimi
 • 820 mm built-in height
 • For fully integrated, slide door installation
 • Net capacity freezing compartment: 90 l
 • Freezer defrosting: manual
 • Action Freeze function freezes food fast and preserves flavour and vitamins
 • Fast Freeze function with auto return to normal settings
 • Fast freeze function with automatic return to normal
 • Freezer drawers: 3 Gjerësi e plotë, Plast transparente
 • Audible and visual warning signal for high temperature
 • Appliance feet: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges placement: Djathtas&I ndërrueshëm
Performanca
 • Kapaciteti neto i ngrirjes (L): 90
 • Type of defrosting freezer: Manual
 • Temperature rise time (h) (2010/30/EC): 18
 • Freezing capacity (kg/24h) (2010/30/EC): 18
 • Noise level (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 40
Instalimi
 • Installation: BI UC Slide Door
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 819x560x547
 • BI_DImensions: 820x600x550
 • Built in height mm: 820
 • Built in width mm: 600
 • Built in depth mm: 550
 • Wheels: Këmbëza të rregullueshme
 • Door hinges: Djathtas&I ndërrueshëm
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 31.2
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+
 • Energy cons. annual (l) (2010/30/EC): 195
 • Climate Class (2010/30/EC): SN-N-ST-T
 • Ngarkesa e lidhur (W): 120
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 933 031 024
 • Product Class: Upright_Freezer
 • Min. ambient temp, C: 10
 • Fast freeze indicator control: Yellow lamp
 • Door alarm indicator control: None
 • High temp indicator control: Light, Sound With Switch Off Function
 • Drawers Freezer type of: Plast transparente
 • Drawers Freezer nø of: 3 Gjerësi e plotë
 • Cabinet equipment, Flaps: No
 • Freezer lamps: None
 • Type of refrigerant: R600a
 • Voltazhi: 230-240
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 2.4
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 933 031 024
 • Bar code: 7332543788248

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj